Home
 

NIEUW BOEK: SPRAAKMAKEND FEYENOORD

In maart 2017 bracht uitgeverij Just Publishers de door mij geschreven biografie over Feyenoord-icoon Rinus Israël uit: IJzeren Rinus.
Op 15 maart 2018 breng ik in eigen beheer het boek 'Spraakmakend Feyenoord' uit. In feite een biografie van 168 pagina's over de club Feyenoord, maar dan d.m.v. citaten afgewisseld met unieke illustraties en prachtige foto's. In ‘Spraakmakend Feyenoord’ zijn uitspraken verzameld van Feyenoord-iconen als Rinus Israël, Willem van Hanegem, Mario Been, John de Wolf, Leo Beenhakker, Giovanni van Bronckhorst en Dirk Kuijt. Honderden citaten. Van de liefde voor de Kuip tot de passie van het Legioen en over de diepe dalen en de daardoor des te grotere successen.
Enkele citaten uit dit boek:
Feyenoord-trainer Rinus Israël: ‘In de wedstrijd zijn ze vaak net zo agressief als de patiënten aan boord van die Rode Kruisboot, de Henri Dunant.’
Feyenoord-trainer Ruud Gullit (na de zoveelste verliespartij van Feyenoord): ‘Ik ben niet te benijden.’
Feyenoord Legioen: ‘Wij zijn niet te benijden.’ Spandoek in de Kuip tijdens de wedstrijd Feyenoord-FC Den Haag van 22 mei 2005.
Willem van Hanegem: ‘Ik gemeen? Dat hangt van de stand af.’

BOEK BESTELLEN?

‘Spraakmakend Feyenoord’ wordt in eigen beheer uitgebracht en is alleen te bestellen bij de auteur:
Maak dan €14,95 over op banknummer NL23RABO.035.95.10.353 t.n.v. H. Walstra o.v.v. ‘Feyenoord’ en je naam, adres, postcode en woonplaats. Het boek wordt dan zonder extra portokosten z.s.m. toegestuurd.

Technische gegevens Spraakmakend Feyenoord.
Formaat: 21 x 21 cm
Omvang: 168 pagina’s.
Uitvoering: paperback met kleurencover. Binnenzijde zwart-wit met foto's en illustraties.
Prijs: € 13,95. Inclusief verzendkosten is de prijs €14,95.

Spraakmakend Feyenoord

Harry Walstra
UITGEVERIJ TAMMO
KVK-nummer: 70789452

Harry Walstra's voetbalboeken en WK74-site

AUTEURSINFO

Diverse boeken heb ik op mijn naam staan:
Nederlandse voetbalhistorie, Feanster Passie, De diepgaande middenvelder, De aartsrivalen, Poerbêst, Vedette aan de zijlijn, We proberen weer gewoon te doen… en de geautoriseerde biografie over oud-voetballer Rinus Israël.
Tevens ben ik co-auteur van het boek Foppes Gouden Doel.
In Nederland schreef ik onder meer voor Elf, Voetbal Magazine, Corner, de Feyenoord-krant, Half3 en Tardelli en in Duitsland voor 11FREUNDE, Spiegel en voor een website over Stasi-slachtoffers.