Home

 

DANKWOORD


Deze website heb ik, met behulp van verschillende anderen, gemaakt als voetballiefhebber en als eerbetoon aan Johan Cruijff en het beste Nederlands elftal aller tijden. De karikatuur van Arie Haan is vandaag als laatste karikatuur van de 22 finalespelers op de site geplaatst. Hét moment om een aantal mensen te bedanken voor hun belangeloze medewerking!


Ewald Broers heeft vijf jaar geleden een eerste opzet voor deze site gemaakt en was het eerste jaar de webmaster.


Vanaf het tweede jaar is Sietse Roolvink webmaster. Hij heeft enorm veel tijd en aandacht aan deze site besteed. Een verhaal, foto of illustratie kon ik midden in de nacht naar Sietse sturen en de volgende dag stond het al op de site. Sietse heeft ook voortdurend de site perfect onderhouden en regelmatig verder verbeterd.


Mark Dijkstra was een andere collega die veel tijd in deze site heeft gestoken. Mark heeft alle prachtige karikaturen gemaakt.


Een derde collega van mij, Erik Smidt, heeft buiten werktijd alle illustraties ingekleurd.


Alle foto’s heb ik gratis ontvangen van fotograaf Guus de Jong. Door toeval kwam ik met deze Amsterdammer in contact. Toen hij hoorde dat ik met een niet commerciële site over de WK74-finale bezig was zei hij spontaan dat ik van hem wel een paar foto’s kon krijgen…


Hans van Breukelen, Gerrie Mühren en Bert Nederlof (Voetbal International) schreven speciaal voor deze site een column.


Ook mocht ik bijdrages plaatsen van de journalisten Jaap Visser (o.a. Algemeen Dagblad), Matty Verkamman (o.a. Trouw) en Tom van Hulsen (Voetbal International).


Met de volgende spelers van de WK74-finale heb ik gesproken: Wim Suurbier, Johnny Rep, Rob Rensenbrink, Georg Schwarzenbeck, Wolfgang Overath en Jürgen Grabowski. Ook hen wil ik hierbij bedanken.


Bezoekers van deze site bedank ik voor hun inbreng via het reactieformulier of het gastenboek.
Reacties blijven welkom en ik hoop dat deze site veel bezoekers blijft trekken hoewel die finale nu toch wel bijna verjaard is.


Harry Walstra, 1 juni 2006